Reception Area For The Residents by Acclaimed Designer

Acclaimed Designer Creates The Yao Jian Zhu Lounge Reception Area For The Residents

The architect of the award winning work Reception area for the residents by Acclaimed Designer explicates, Harmonious combination of materials and wall grilles decorates the elevated interior space, giving a sense of aesthetics and magnificence to the interior setting. The surrounding walls are given a subtle character with the light carving designs on the surface; the space owns peaceful rather than loud expression. The carved surface reflects light and brings changing shadows in the space; human interaction with the environment now has a new definition. .

Reception Area For The Residents by Acclaimed Designer Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47342

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Give Get Design homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2018 Give Get Design - givegetdesign.com - All Articles