Exhibition Centre, and For Recycling by Leigh & Orange Limited

Leigh & Orange Limited Discloses The The Loop Exhibition Centre, and For Recycling

Leigh & Orange Limited, the lead designer of the award winning work The Loop by Leigh & Orange Limited illustrates, Located inside Devon House and spanning 4,000 sq ft, the project comprises of three main areas: an entry lobby at Devon House which merges into secondly, an experiential corridor and finally the main open display courtyard with recycling facilities. The design uses a limited palette of materials, such as recycled timber veneer, recycled material terrazzo flooring, each of which was carefully selected to tell a story and provide a continuous theme for the visitors..

Exhibition Centre, and For Recycling by Leigh & Orange Limited Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=63415

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Give Get Design homepage.

Design Shop
Copyright © 2010 - 2019 Give Get Design - givegetdesign.com - All Articles